This session is brand new! Looking for pioneers!

As of today this session is available for ‘Perfect-Pioneers’ … this are people and organizations who are passionate about the subject and want to register, even when a product is in development. They are not really customers but want to become ‘partner’ in the development of a product. ‘The Perfect Organization’ is a product of Red Monkey Company … it is a disruptive ‘Red Monkey’ in the field of organizational development in need of open-incubation …8-)

At this moment we have special deals for organizations that have booked Jef Staes as a keynote speaker in the past.


INVITATION FOR Possible Perfect-Pioneers …

English version in process

Beste,

Na 10 jaar lezingen over Red Monkey Innovation Management zijn er velen geraakt en geboeid door deze mindset. Daarbij komen er veel vragen los en is er een grote behoefte om kennis en ervaringen te delen met anderen. Het is onmogelijk geworden om dit allemaal persoonlijk te beantwoorden en te begeleiden en ‘the time is right’ om dit een grotere boost te geven.

We zoeken moedige executives en bedrijfsleiders die pionier willen zijn in de creatie van een grensverleggend ‘Engine of Innovation Netwerk’. Het wordt een uniek netwerk dat geheel volgens de ‘Engine of Innovation Mindset’ is vormgegeven. Het gaat bestaan uit gepassioneerde medewerkers, managers en executives van organisaties uit verschillende sectoren, inclusief onderwijs.

perfectklein.jpg

De ervaring heeft ons ook geleerd dat deze unieke maar soms ook confronterende mindset alleen kan landen als dit vanaf CEO-level aanvaard en gedragen wordt. Voor reeds (lang) bestaande organisaties kan dit een grote cultuurverandering zijn maar we zien dat deze mindset bij jongere werknemers en studenten vaak van nature aanwezig is. Daarom gaan we in het netwerk ook voluit jongeren en studenten betrekken.  Dit wordt een unieke aanpak voor cultuurinnovatie.

Om organisaties te laten kennismaken met de EOI Mindset, hebben we een dagsessie ontwikkeld voor teams die verantwoordelijk én bevoegd zijn voor organisatieontwikkeling. We laten zien wat 'Business Innovation powered by Engine of Innovation Culture Innovation' in de praktijk kan betekenen en met welke toolkit dit ondersteund wordt"

‘The Perfect Organization’ kan georganiseerd worden als een ‘In-House Session’ voor Executive Teams of als een ‘Open-Network Session’ met deelnemende ‘Executive Tables’.

We zijn nu op zoek naar Perfect-Pioniers die deze formules met ons willen incuberen.

Never give up,

Jef Staes 


Are you candidate to become a Perfect-Pioneer?

Contact us with following form …

Name *
Name
Candidate to become a Perfect-Pioneer